Flexibele diensten

Flexibele diensten

ViaBen Arbeidsbemiddeling kan u adviseren bij het inzetten van flexibel personeel. Daarnaast ben ik in staat om geschikte werknemers aan te bieden.

Hierbij kunt u het tijdelijk werk in laten vullen door goede uitzendkrachten. Uw tijdelijk werk wordt door deze krachten uitgevoerd en zij vertrekken weer als het werk gedaan is. U betaalt dan een vooraf besproken tarief per gewerkt uur en loopt daarbij geen risico. Juridisch werkgeverschap wordt overgenomen. Werving, personeels- en salarisadministratie wordt voor u geregeld. 

Uitzendbureaus

Er zijn in Nederland ongeveer 18000 uitzendbureaus. Ik werk alleen samen met uitzendbureaus die aangesloten zijn bij brancheorganisatie ABU. Deze bureaus zijn Nen-4400-1 gecertificeerd.

 

Arbeidsmarkt

De huidige arbeidsmarkt is weer aan het groeien. Door deze ontwikkeling ontvangen organisaties weer meer opdrachten en willen in hun bedrijf investeren. Vaak wordt hierbij de vraag gesteld hoe zij deze groei het beste kunnen managen, wat voor gevolgen dit heeft voor het personeelsbeleid en welke risico’s dit met zich meebrengt. Dit kan zijn bij de tijdelijke groei van de orderportefeuille, reorganisaties waarbij tijdelijke functies ingevuld moeten worden, vervanging bij ziekte of tijdens vakantie. Vaak is niet geheel duidelijk wat de gevolgen op lange termijn zijn voor de organisatie.

Er zijn organisaties die zo weinig mogelijk risico willen nemen. Zij willen de nieuwe medewerkers eerst beter leren kennen en beoordelen daarna of zij passen in het team. Medewerkers kunnen op die manier laten zien welke kwaliteiten en werknemersvaardigheden zij in huis hebben, zodat de werkgever meer inzicht krijgt over de werknemer. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om aansluitend een overeenkomst te sluiten tussen werkgever en werknemer.

Wilt u weten wat ik voor u kan doen? Neem contact met me op via 06 – 5429 3556 of vraag een vrijblijvend gesprek aan.