Vaste medewerkers

Vaste medewerkers

ViaBen Arbeidsbemiddeling is een organisatie die weet hoe vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar gebracht moeten worden. Als je een nieuwe medewerker zoekt bent u bij mij aan het goede adres. Door mijn ervaring op het gebied van werving en selectie weet ik wat er speelt in het werkveld en kan ik de juiste werknemer voor u vinden.

Ik werk op basis van “no cure no pay”. Dit houdt in dat ik pas een plaatsingsfee vraag als de overeenkomst tussen u en de voorgestelde kandidaat is ondertekend. Ik ben betrokken bij samenwerkingsverbanden tussen ondernemers, overheid en onderwijs. Hierdoor weet ik welke mogelijkheden er zijn voor uw organisatie. Ik werk als intermediair alleen samen met gecertificeerde professionals op het gebied van  uitzenden, detacheren, loon- en personeelsadministratie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Mijn kracht is het vinden van geschikte kandidaten. Mijn kennis, de kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en maatwerk leiden naar een succesvolle match tussen werkgever en werknemer. Door mijn werkverleden binnen de werving- en selectiebranche heb ik een groot netwerk waarvan ik gebruik maak om de juiste werknemer voor u te vinden.

Werknemers selecteer ik vanuit mijn netwerk, social media of vacaturesites. Hieruit selecteer ik geschikte kandidaten die ik persoonlijk interview. Daar waar nodig is laat ik de kandidaten testen op persoonskenmerken en competenties. Op deze manier hoeft u niet zelf op zoek naar een geschikte kandidaat, maar zorgt ViaBen Arbeidsbemiddeling B.V. voor geschikte werknemers die openstaande vacatures kunnen vervullen.

Als werkgever kan ik u adviseren bij het aannemen van vaste medewerkers. Ik ga dan met u in gesprek en analyseer de werkplek, zodat ik de juiste kandidaat kan selecteren en aanbevelen. Daarnaast kan ik u adviseren op het gebied van bedrijfsvoering of sociaal maatschappelijk ondernemen.

Wilt u weten wat ik voor u kan doen? Neem dan contact met me op en vraag een vrijblijvend gesprek aan.