Over ViaBen

ViaBen

Over ViaBen

ViaBen Arbeidsbemiddeling is de organisatie van Ben Basten die kandidaten individueel begeleidt naar een passende werkplek. Dit kan door middel van arbeidsbemiddeling, coaching of jobcoaching. Ik ben serieus, maak niet teveel woorden vuil aan mooie praatjes en ga concreet aan de slag.

Door mijn werk bij een commercieel re-integratiebureau, als consulent werk en inkomen en jobhunter bij de Werkorganisatie CGM te Cuijk en door het werk in mijn eigen bedrijf ken ik het werk en het werkgebied in de regio op mijn duimpje. Ik bemiddel zelf, via mijn netwerk van werkgevers dat ik in de loop der jaren heb opgebouwd en dat ik steeds uitbouw. Doordat ik de bedrijven ken, kan ik kandidaten goed bemiddelen, want ik weet of iemand ergens past en tot zijn recht kan komen.

Kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, één aanspreekpunt, maatwerk, transparantie, vertrouwen en wederzijds respect zijn begrippen die bij mij hoog in het vaandel staan. Dit zijn in mijn ervaring de eigenschappen die naar succes leiden bij het vinden van een geschikte werkplek voor iedereen die in staat is om te werken. Dus ook voor kandidaten die geregistreerd staan in het doelgroepenregister.

Ik stel de mogelijkheden van de kandidaat centraal en niet de beperkingen. Ik geloof dat ieder mens nuttig kan zijn en voldoening kan vinden op de juiste werkplek. Want in de juiste omgeving bloeien mensen op, krijgen ze (weer) zelfvertrouwen en ontdekken ze nieuwe kwaliteiten in zichzelf. Dat gun ik iedereen.